Menu
Account

Behang Stapelgoed Patchwork

‹Terug naar vorige pagina
Beschrijving

Beschrijving

behang stapelgoed Patchwork

Behang Stapelgoed Patchwork

Afmeting: 52 cm x 10 meter

Materiaal: papier

Merk: linen

Kleur: Patchwork

artkelgroep: stgd

Over Stapelgoed – STGD

De Stapelgoed kussens zijn van mooie oude stoffen gemaakt elk kussen is uniek het is leuk om van verschillende kussens door elkaar te combineren daardoor komt de eigentijdse kussen collectie van Stapelgoed kussens helemaal tot zijn recht je kunt er ook nog een mooie plaid bij combineren ook die zijn er vele verschillende uitvoering. Ze hebben ook nog mooie verlichting en krukjes waarvoor verschillende hoesjes voor over de zitting van de krukjes verkrijgbaar ziet erg leuk uit en een krukje is altijd makkelijk bij zetten als je met meerdere mensen bent!!

Behang Stapelgoed Patchwork

Stapelgoed is een label dat is ontstaan uit passie voor wonen en staat voor unieke en eigentijdse (woon) accessoires. Stapelgoed heeft twee collectielijnen: Stapelgoed STGD en Stapelgoed Handmade.

De Stapelgoed Handmade collectie’s zijn ontworpen en gemaakt in eigen atelier. Door het gebruik van authentieke “vintage” stoffen en materialen krijgt ieder product een unieke en eigentijdse uitstraling, en zorgt ervoor dat Stapelgoed een steeds wisselende collectie (woon) accessoires heeft.

De nieuwe behangcollectie van Staperlgoed is geinspireerd op naturlijke materialen en kleuren waar stapelgoed sterk in is het behang met briefkaarten, lintjes, lappenstof en als uni hebben ze behang stapeloed  linnenstructuur licht grijs. De behangcollectie kan in weel ruimtes worden toegepast, het is een vliesbehang dat super makkelijk te verwerken is.

De STGD-collectie wordt met verschillende inspirerende Nederlandse bedrijven ontwikkeld en geproduceerd. Samen met Coming Kids heeft Stapelgoed een complete bed en bedtextiel collectie, maar ook lampen en houten slaapkamer meubelen. Met Trendiy / B&C een gordijnen collectie  – Kant en klaar gordijnen en maatwerk gordijnen. In samenwerking met Graham & Brown is er een eigenzinnige behangcollectie ontwikkeld. Met Vadobag heeft Stapelgoed een tassencollectie ontworpen, deze wordt gepresenteerd begin 2014. Behang Stapelgoed Patchwork

Ook kunt u ons volgen op facebook deel & like onze pagina

 

Extra productinformatie

Extra informatie

merk
productcategorie

Behang

Bezorgen en Afhalen

Bezorgen

  De verzendkosten bedragen  €6,65  per bestelling.   Voor bestellingen vanuit het buitenland rekenen voor een pakket onder 5 kg €11,50 er boven €25,95 extra verzendkosten die afhangen van de maat van het bestelde pakket.

Afhalen

Ook kunt u uw bestelling bij ons in de winkel afhalen, wij zorgen dan dat het klaar staat. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Onze openingstijden: Maandag Gesloten Dinsdag 09:30 – 17:30 uur Woensdag 09:30 – 17:30 uur Donderdag 09:30 – 17:30 uur Vrijdag 09:30 – 17:30 uur Zaterdag 09:30 – 17:00 uur Zondag Gesloten

Ook interessant

Caltabellotta

Caltabellotta  de woonwinkel en webshop  voor woonartikelen. Wij hebben een prachtige collectie voor u samengesteld waarmee u een warme en fijne sfeer kunt creëren. We hebben unieke stukken waar maar één exemplaar van is, je vindt het allemaal bij ons. Dus kom gezellig een keertje naar onze winkel in Someren of kijk op onze webshop.

Volg ons:   

Ons adres

Openingstijden

Back to top