Menu
Account

Massif Pure & Original 8KG

‹Terug naar vorige pagina
Beschrijving

Beschrijving

Massif Pure & Original 8KG

 

Massif Pure & Original 8KG

Table: Massif Deep Earth Wall: Marrakech Walls River Silt

 

Aanbrengen: Zorg voor een goede voorbereiding voordat je begint met schilderen. Breng vervolgens, afhankelijk van de ondergrond, een laag WallPrim Pro of OmniPrim Pro aan, laat deze drogen en vervolg met 1 laag Massif (raaplaag van ongeveer 1mm) die je aanbrengt met een structuurroller of kwast, verwerk deze laag met de Marrakech Walls spatel. Laat de eerste laag 24 uur drogen en schuur het oppervlak vervolgens met een korrel 80 – 120. Gebruik voor de tweede laag de Massif Spreader (Anza) en breng hiermee een dunne laag aan (schraaplaag van ongeveer 0.5mm).

Bij poederige wanden eerst een laag WallFix aanbrengen. Bij ondergronden met verschillende absorptieniveaus is het aanbevolen om een tweede primerlaag aan te brengen met WallPrim Pro om de ondergrond volledig te neutraliseren. Dit zorgt voor een egaal en optimaal resultaat. Massif Pure & Original 8KG.

Toepasbaar op: Geschilderde wanden, nieuw gestuukte wanden, behang, kalkpleister, cementpleister, zuigende natuursteen, cellenbeton, baksteen, zandcement, wandtegels, gipsplaten, gipsbokken, bitumen, rubber & siliconen, hout, 100% minerale ondergronden en andere minerale ondergronden.

Beschermlaag met Varnish

Bescherm jouw Massif oppervlakken die meer te verduren krijgen met Varnish. Dit is een vernis met een zelfuithardend eencomponentensysteem, dat je oppervlak waterdicht, vlekbestendig en krasvast maakt in 1 enkele laag. Voor optimale bescherming adviseren we 2 lagen aan te brengen. Voor een hogere chemische belasting kan Varnish 2K  (2de component) gebruikt worden, deze dient in alle vernislagen toegepast te worden.

Onderhoudsproduct Massif Care

Voor het duurzaam onderhoud, kan je vertrouwen op Massif Care. Deze onderhoudszeep op basis van natuurlijke oliën zorgt voor een grondige reiniging en biedt een aanvullende bescherming tegen vuil. Deze combinatie houdt je Massif oppervlakken langer schoon en in topconditie.

 

Wij zijn dealer van Ster Dealer van Pure & Original een prachtig merk van verven in kalkverf,

 

 

Maak de sfeer compleet we hebben een mooie collectie gordijnen van o.a Casamance,  naast houtenjaloezieën en plissé van Dib zonwering  

 

Om de sfeer compleet te maken zijn we dealer van de Raw Stones een super gave tegel in verschillende formaten.  Voor een prachtige collectie verlichting hebben we het merk Frezoli een tijdloos merk met de mooiste verlichting.

We hebben naast onze mooie merken PTMD en Brynxz nieuwe merken Gommaire   Aurapeeperkorn Hoffz en Silt toegevoegd

 

Voor een sfeervolle gedekte tafel hebben we Bunzlau Castle in de collectie. Rietemand Met Bruine Handvatjes.

 

Kom gezellig een keertje langs of breng een bezoekje aan onze website  https://www.caltabellotta.nl/ of neem kijkje in onze webshop en  wild u graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes in onze winkel volg ons facebook en Instagram deel en & like onze pagina.

Bezorgen en Afhalen

Bezorgen

  De verzendkosten bedragen  €6,65  per bestelling.   Voor bestellingen vanuit het buitenland rekenen voor een pakket onder 5 kg €11,50 er boven €25,95 extra verzendkosten die afhangen van de maat van het bestelde pakket.

Afhalen

Ook kunt u uw bestelling bij ons in de winkel afhalen, wij zorgen dan dat het klaar staat. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Onze openingstijden: Maandag Gesloten Dinsdag 09:30 – 17:30 uur Woensdag 09:30 – 17:30 uur Donderdag 09:30 – 17:30 uur Vrijdag 09:30 – 17:30 uur Zaterdag 09:30 – 17:00 uur Zondag Gesloten

Ook interessant

Caltabellotta

Caltabellotta  de woonwinkel en webshop  voor woonartikelen. Wij hebben een prachtige collectie voor u samengesteld waarmee u een warme en fijne sfeer kunt creëren. We hebben unieke stukken waar maar één exemplaar van is, je vindt het allemaal bij ons. Dus kom gezellig een keertje naar onze winkel in Someren of kijk op onze webshop.

Volg ons:   

Ons adres

Openingstijden

Back to top
Wat onze klanten zeggen
98 beoordelingen