Menu
Account

Timzowood Country Console Klein

‹Terug naar vorige pagina
Beschrijving

Beschrijving

Timzowood Country Console Klein

Timzowood Country Console Klein

Levertijd: 1-3 weken (bij nabestelling)

Afmeting: H: 49 cm, B: 100 cm, D: 25 cm

Kleur: geschuurd wit, wit en geschuurd grijs

Materiaal: mangelhout

Landelijke wonen met Timzowood

Al meer dan tien jaar geleden ontwerpt en ontwikkelt Jaap van Dijk met zijn vrouw Jacquline  de Vries nieuwe produkten voor Timzowood-Living. Ooit als meubelmakerij begonnen, met produkten van unieke meubels voor woontijdschriften als Ariadne at Home en VT Wonen, is Timzowood-Living inmiddels gegroeid tot een toonaangevend merk landelijke meubels en brocante accessoires. Een inspiratiebron voor velen!

Sierlijke kapstokken, stoere tafels, romantische bedden: met de meubels en accessoires van Timzowood-Living waan je je in een nostalgisch buitenhuis op het Franse platteland maar dan wel met een eigentijdse twist. Alle ideeën en ontwerpen zijn van de hand van Jaap en Jacqueline. Hij staat het liefst in zijn eigen werkplaats en samen struinen zij ter inspiratie brocantes af in La Douce France.

Timzowood Country Console Klein

Alle produkten van Timzowood-Living hebben een mooie landelijke uitstraling en zijn gemaakt van pure materialen. Jaap gebuikt het liefst brede, massieve planken en weet precies uit welke bossen zijn hout afkomstig is. Daarnaast zijn de lakken milieuvriendelijk en waar mogelijk is watergedragen.

Meubels, wandconsoles zijn in verschillende kleuren leverbaar dus bijna elk meubelstuk kun je bestellen wat het beste in jou interieur past. Ze hebben allemaal super leuke meubels de tafels zijn stoer maar ook landelijk de produkten van Timzowood kunnen in veel interieurs worden toegepast om een eigentijds sfeertje van te maken. De een houd van landelijk en ander van industrieel dat is dus allemaal mogelijk de kleur bepaald ook vaak hoe het geszicht van het meubel stuk wordt. Heeft u vragen kom gezellig naar onze winkel wij helpen u graag verder met het maken van een keuze. Timzowood country console klein.

Volg ons facebook deel & Like onze oagina zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes in onze winkel

 

Extra productinformatie

Extra informatie

merk
productcategorie

Woonsfeer

Bezorgen en Afhalen

Bezorgen

  De verzendkosten bedragen  €6,65  per bestelling.   Voor bestellingen vanuit het buitenland rekenen voor een pakket onder 5 kg €11,50 er boven €25,95 extra verzendkosten die afhangen van de maat van het bestelde pakket.

Afhalen

Ook kunt u uw bestelling bij ons in de winkel afhalen, wij zorgen dan dat het klaar staat. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Onze openingstijden: Maandag Gesloten Dinsdag 09:30 – 17:30 uur Woensdag 09:30 – 17:30 uur Donderdag 09:30 – 17:30 uur Vrijdag 09:30 – 17:30 uur Zaterdag 09:30 – 17:00 uur Zondag Gesloten

Ook interessant

Caltabellotta

Caltabellotta  de woonwinkel en webshop  voor woonartikelen. Wij hebben een prachtige collectie voor u samengesteld waarmee u een warme en fijne sfeer kunt creëren. We hebben unieke stukken waar maar één exemplaar van is, je vindt het allemaal bij ons. Dus kom gezellig een keertje naar onze winkel in Someren of kijk op onze webshop.

Volg ons:   

Ons adres

Openingstijden

Back to top